Skip to Content

Ik ben Natasja en woon samen met mijn man in de heerlijke stad Amersfoort.

Naast mijn werk als leerkracht in het speciaal onderwijs, heb ik een grote creatieve passie voor het naaien van kleding.

Van jongs af aan ben ik al veel aan het fröbelen en creëren. Samen met mijn oma borduurde ik kaarten, ik leerde breien en van mijn moeder leerde ik de eerste kneepjes van het naaien. Zij maakte vroeger kleding voor mij toen ik een klein meisje was en heeft ook mijn verkleedkleding voor juffen feestjes gemaakt. Later als tiener herstelde ik soms een en ander zelf.

In 2014 heb ik mijn eerste eigen naaimachine gekocht. Ik wilde heel graag weer meer creatief bezig zijn. Al het fijne handwerken zoals breien en haken lukt mij door mijn Fibromyalgie helaas niet meer. Wat was ik blij dat het naaien en creëren met stof wel een optie bleek te zijn. Ik maakte een eerste rok voor mijzelf. Een gladde stof met vrolijk bloemen printje, maar toen hij klaar was, was het toch niet zo goed gelukt als ik hoopte. In de afgelopen jaren heb ik veel bijgeleerd met de adviezen van mensen om mij heen, uit boeken en tijdschriften en via filmpjes.

Nu vele kledingstukken voor mijzelf verder en ook veel kinderkleding en accessoires (Tante Tasja) ben ik vorig jaar begonnen met het geven van naaicursussen.

Met deze website wil ik de mensen bereiken die interesse hebben om creatief met stof aan de slag te gaan en zelf willen gaan creëren. Ik ga graag samen met jou aan de slag tijdens één van mijn naaicursussen. Daarnaast maak ik ook met veel liefde en plezier leuke kraamcadeautjes en kinderkleding onder de naam Tante Tasja.

Liefs
Natasja

 
Website design door: The Imagineering Suite © 2020