Skip to Content

Ik ben Natasja en woon samen met mijn man en zoon in de heerlijke stad Amersfoort.

Naast mijn werk als leerkracht, ambulant diensverlener, in het (speciaal) onderwijs, heb ik een grote creatieve passie voor het werken met de naaimachine.

Van jongs af aan ben ik al veel aan het fröbelen en creëren. Samen met mijn oma borduurde ik kaarten, ik leerde breien en van mijn moeder leerde ik de eerste kneepjes van het naaien. Zij maakte vroeger kleding voor mij toen ik een klein meisje was en heeft ook mijn verkleedkleding voor juffen feestjes gemaakt. Later als tiener herstelde ik soms een en ander zelf.

In 2014 heb ik mijn eerste eigen naaimachine gekocht. Zo kon ik weer heerlijk creatief bezig zijn. Nu vele kledingstukken voor kinderen en voor mijzelf verder ben ik in 2019 begonnen met het geven van naaicursussen.

Met deze website wil ik de mensen bereiken die interesse hebben om creatief met stof aan de slag te gaan en zelf willen gaan creëren. Ik ga graag samen met jou aan de slag tijdens één van mijn naaicursussen. Daarnaast denk ik graag met je mee als je iets gemaakt wilt hebben en ga ik graag voor je aan de slag!

Liefs

Natasja

 
Website design door: The Imagineering Suite © 2020 / 2023